Érzelmi emberke teszt

2017.12.01

A teszt abban segít, hogy kiderüljön, hogy is állunk az érzelmi intelligenciával, milyen embernek látjuk magunkat.
Az ábrán látható kis emberfigurák más-más lelkiállapot és pozíciót fejeznek ki.

1. Első lépésként azonosítsuk magunkat az egyik figurával, amellyel kapcsolatban úgy gondoljuk, hogy a leginkább hasonlít ránk.
2. Ezután válasszuk ki azt, amelyre a legjobban szeretnénk hasonlítani. Magyarán először azt kell eldönteni, hogy melyik figura vagyunk mi, utána, hogy melyik szeretnénk leginkább lenni.

Megkérhetjük családtagunkat, hogy mondja el, hogy ő szerinte melyik emberke vagyok. 

.

Előbb válassz, és csak utána görgess le a megoldásért!

.

.

.

.

.

.

.

.


Íme, a megoldás:

Ha az 1, 3, 6 vagy 7-es figurát választottad: elég motivált vagy az életben, nem félsz az akadályoktól, bármilyen nehézség adódjon is.

Ha a 2, 11, 12, 18, vagy 19-es emberkét választottad: szinte biztos, hogy kommunikatív, beszédes személyiség vagy, aki segít a barátainak.

Ha a 4-es figurát választottad: olyan ember lehetsz, aki stabilan megállja a helyét az életben és igyekszik minél több mindent megvalósítani.

Ha az 5-ös figurát választottad: rendszerint fáradt és gyenge vagy, és nincs elegendő erőd az élethez.

Ha a 13-as és 21-es figurát választottad: kissé visszafogott személyiség lehetsz, aki gyakran küzd belső konfliktusokkal, anélkül, hogy ezeket megosztaná másokkal.

Ha a 8-as figurát választottad: leginkább csak magadra gondolsz, hajlamos vagy arra, hogy a te saját világodban merülj el.

Ha a 9-es figurát választottad: imádsz szórakozni, alapjában véve boldog ember vagy.

Ha a 10-es vagy a 15-ös figurát választottad: képesek vagy remekül alkalmazkodni az életben, és alapvetően optimista személyiség vagy.

Ha a 14-es figurát választottad: valószínűleg lelki traumát élsz át, ami miatt érzelmileg összeomlottál. Súlyos krízisen mehetsz keresztül.

Ha a 20-ast figurát választottad: hatalmas önbizalommal rendelkezel, te irányítasz, igazi vezéregyéniség vagy, aki arra törekszik, hogy a körülötte lévők mindig adjanak a véleményére.

Ha a 16-os figurát választottad: valószínűleg belefáradtál abba, hogy mindig támogatnod kell valakit. Ezért öleled át azt, aki a 17-est választotta, aki arra törekszik, hogy minél jobban ráfigyeljenek.

Pip Wilson ábráját a világ számos pontján ismerik. Az idős pszichológus egyik szakterülete az érzelmi intelligencia. A teszt eredetileg azt hivatott kideríteni, hol a tanulási nehézségekkel küzdő diákok milyen személyiségek, ám kiderült, hogy az ábra felnőttek esetében is eredményesen alkalmazható.Derecskey Éva
Fül akupunktúra, hipnózis, lélekterápia - A testi, lelki egészségért!
Budapesten és Gyálon
Telefon: 30/220-4348