Vélemények

A vélemények a Facebook oldalaimról lettek kimásolva.

Tarnóczi Györgyi

" Évike! Sokunk nevében köszönöm a megjelent autogén tréning és egyéb videóit. Nagyon sokat segítenek ebben a rohanó stresszes világban. Minden embernek ajánlom aki, gyógyulni szeretne. Nagyon köszönjük Évike."

Németh Renáta

"Köszönet a mai napig emlékezetes kezelésekért, és külön a kedvességért, a sok beszélgetésért! "

Bálint Józsefné Emese

"Mindenkinek ajánlani tudom. Mestere a szakmájának. Kedves, megértő, segítőkész. A problémáim megoldásában nagyon sokat segít. Hálás vagyok azért, hogy rátaláltam."

Láng Éva

"Mindenkinek csak ajánlani tudom.Nekem segìtett az arcidegzsàba fàjdalmaim megszüntetésében.Korábban is voltam már más jellegű problèmám és akkor is hamar jó eredményt ért el akupunktúrával.Szeretném megköszöni KEDVESSÉGÉT amit külön kiemelnék! "

Erik Cartmen

"Mint egészségügyi dolgozó saját tapasztalatból ajánlom az akupunktúrás kezelést. Gyógyszerek nélküli gyógyulást eredményezett."

Öregdi Eszter Izabella

"Kedves Éva! Szeretném megköszönni a sok segítséget, bátorítást, támogatást és beszélgetést, amit az elmúlt hónapok során kaptam Öntől a kezelések során. Első alkalommal szkeptikusan ugyan, de bizakodva látogattam el a rendelőbe. azóta szívesen mesélek az érdeklődőknek arról, hogy mi a fogyásom titka. A hozzám hasonló szkeptikusokat csak bátorítani tudom, hogy keressék fel Önt!" 

Brablecz Mária

"Kedves Éva. Szeretném megköszönni Önnek azt a sok segítséget amit a fiamnak nyújtott, nemcsak mint szakember hanem magánemberként is. És akármit mondanak az orvosok én hiszek ebben a fajta gyógyításban mert a gyógyszer magában nem megoldás. Én mindenkinek csak ajánlani tudom Önt mert itt az élő példa hogy akupunktúrával és relaxációval és persze a beteg hozzáállásával talpra lehet állni. Köszönöm Önnek!!."

Miskolczi L Bálint

"Kedves, aranyos, nagyon sokat segített az alvászavaromban. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Lendér Krisztina

"Kedves Éva! A mai napig nagyon hálás vagyok a segítségért és a kedvességért amit kaptam Öntől! Nagyon köszönöm még egyszer!"

Misis Honey

"Kedves Éva! Nagyon köszönöm a videoját, én minden este az Ön hangjára alszom el."

Borbély Klára

"A fül akupunktúra segít több betegség gyógyulásában, én ezt tapasztaltam Évikénél. Köszönöm."

Makkai Viktória

"Nekem nagyon pozitív eredménnyel zárult a kúrám, amit Évike szakmai tudásának köszönhetek! Mindenkinek szívből ajánlom."

Elek Viktória

"Éva akupunktúrás kezelésének gyógyító hatásáról nekem is személyes pozitív tapasztalatom van. Ajánlom minden segítségre szorulónak. "

Labbancz Anikó

"Nekem rövid idő alatt nagyon sokat segített."

Tóth Szilvia

"Én is nagyon köszönöm a sok segítséget."


Gál Andrea

"Nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. Nagyon hálás vagyok, nagy segítség volt a problémám megoldásában . Szeretettel gondolok mindig rá."


Hubertné Sebők Erzsébet

"Évi, nagyon jó, sokoldalúan képzett szakember. Mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani."


Kissné Fehér Ilon

"Tapasztalatból tudom, hogy Évike minden helyzetben tud segítséget adni, nyugodtan elmondhatod a félelmeidet, és soha nem ítél el, bátran ajánlom mindenkinek. A kezelések valóban nagyon hatásosak, saját tapasztalatom alapján merem ajánlani, "


Lovászné Gyöngy

" Nagyon hálás vagyok. Nagy segítség volt a problémám megoldásában. Szeretettel gondolok mindig rá."


Romhányi Zsuzsanna

"Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Amit nem tudott a kineziológus, a reiki mester, a pszichológus, a pszichiáter az életvezetési tanácsadó, azt tudja az akupunktúra Évával."


Bozsányi Gyuláné

Kedves Évike! Szeretném megköszönni a depresszió és pánik elleni relaxációt. Túl vagyok egy boka törésen amit műtöttek is. Sajnos a 8 hét fekvő gipsz és az utána következő rehabilitáció, nagyon megviselte az idegeimet. Próbálkoztam sok mindennel, eredménytelenül.Véletlenül találtam a relaxációra, ami nagyon sokat segített. Azóta, ha éjszaka felébredek, akkor is azt hallgatom és nagyon megnyugtat. Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél rajtam, amikor szükségem volt rá.